-21%

WubbaNub Baby Bear

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
€ 23,95 € 19,00 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Eenvoudig en lief, Baby Beer is net uit zijn grot tevoorschijn gekomen en is klaar om te spelen. Hij is een zachte, rustgevende metgezel en wordt geleverd in een gemberbruine kleur waar alle baby's van kunnen houden. Door de unieke stijl van de WubbaNub-fopspeen blijft hij dichtbij en gemakkelijk te positioneren door de baby.

De WubbaNub bestaat uit een door Philips ontwikkelde Soothie speen met hieraan permanent bevestigd een gepatenteerd pluche speelgoedbeestje.
Het pluche speelgoedbeestje van de WubbaNub is zo ontworpen dat het perfect op het borstje van je baby blijft liggen. Hierdoor voorkomt de WubbaNub dat je baby het speentje kwijtraakt en dat je baby en jij onrustige nachten hebben. Tevens stimuleert het pluche speelgoedbeestje de motorische onwikkeling van je baby.

 

✅ NOOIT MEER SPENEN ZOEKEN: Met de WubbaNub Baby Beer hoef je nooit meer te zoeken naar de speen van je baby want kwijtraken gaat niet zo gemakkelijk.

✅ KLEIN EN HANDZAAM: De zachte knuffel bied voor uw baby een gevoel van comfort en veiligheid en zorgt actief voor de ontwikkeling van een goede hand-oog coordinatie. Uw baby brengt met de WubbaNub al heel snel zelf de speen terug in de mond.

✅ GEEN NARE STOFJES: De speen is geproduceerd door Avent (Philips) en is BPA, Latex en PVC vrij. WubbaNub is ook geschikt voor de allerkleinste baby’s en mag al gebruikt worden door premature baby’s vanaf 38 weken.

✅ EENVOUDIG SCHOONMAKEN: Doordat de speen uit 1 geheel bestaat kan er geen vuil in naadjes komen. Hij kan eenvoudig schoongemaakt worden door hem in de wasmachine (in een waszakje) of de stoomsterilisator te doen.

✅ GESCHIKT VANAF GEBOORTE: Het lieve speenknuffeltje kan direct na de geboorte veilig gebruikt worden. De WubbaNub wordt aangeraden voor baby’s tot 6 maanden.

✅ VOLDOET AAN ALLE EISEN: De WubbaNub voldoet aan de strengste Amerikaanse en Europese veiligheidstandaarden en voldoet aan alle eisen om in ziekenhuizen te mogen worden gebruikt.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2022 The River House | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel