STICKERS

Muurstickers, wandteksten, camperstickers caravanstickers een naamsticker voor je boot noem maar op wij kunnen ze voor je maken.

We hebben een zeer ruim aanbod maar leveren ook maatwerk stickers. Maatwerk kan zeer zeker handig zijn als je maar een kleine ruimte of bv een hele grote hebt waar je graag iets in verhouding op wenst te plakken.

De stickers die wij maken zijn gesneden stickers. Dit houd in dat ze gesneden worden uit kwaliteitsstickervinyl op kleur. Ze worden dus NIET gedrukt op een transparante ondergrond. De ondergrond van de stickers is hetgeen waar u het op plakt. U krijgt de sticker als 1 geheel ( tenzij anders vermeld bij bv meerkleuren stickers) zodra de applicatielagen zijn verwijdert blijven alleen de letters of figuren wat u heeft besteld op uw ondergrond achter.

Decoratiestickers en muurteksten

Naast muurdecoratie op maat hebben we bovendien diverse standaard decoratiestickers, auto,caravan en camperstickers, reclamestickers en muurteksten. Bekijk hieronder ons assortiment en neem contact met ons op om jouw wandstickers op maat te bestellen. Is er haast bij, bijvoorbeeld als je snel nog een cadeautje nodig hebt? geen zorgen... bestel voor 12.00 uur en betaal met ideal en we versturen je order dezelfde dag nog. 

Onderaan de hoofdpagina vind u een lijst met lettertypes, plakbeschrijving , kleurenstaal etc.

© 2009 - 2024 The River House | sitemap | rss