Informatie rondom garantie & retour

Retourneren    

* Herroepingsrecht: U heeft het recht om binnen 14 dagen uw bestelling retour te melden en dan nog eens 14 dagen de tijd het artikel te retourneren zonder opgaaf van reden.  Uitzonderingen van het herroepingsrecht zijn hieronder vermeld.

Uitsluiting van het herroepingsrecht is voor producten:

* die door ons tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument. Stickerkleur, bedrukkleur, maat naar wens , tekst naar wens , formaat naar wens etc

* artikelen die speciaal voor de consument vervaardigd zijn (onder andere gepersonaliseerde artikelen, onze stickers, shirts met bedrukkleur naar wens, naambordjes, artikelen met naam, shirts, artikelen die zelf samengesteld kunnen worden door kleur, tekst of samenstelling te kiezen) gepersonaliseerd speelgoed.

* verzorgings & badproducten, alsmede voedingswaren.

Zodra wij de melding van retour hebben ontvangen zullen wij binnen 14 dagen zorg dragen voor terugbetaling mits het artikel reeds in goede orde is ontvangen. Doorgaans storten wij het geld binnen 3 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel terug. U ontvangt het volledige aankoopbedrag retour inclusief eenmalig verzendkosten.

* Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor zijn eigen rekening. Het artikel dient op een traceerbare wijze te worden geretourneerd. 

LET OP! WIJ ACCEPTEREN GEEN RETOUREN DIE ZOMAAR WORDEN TERUGGESTUURD EN WELKE ZIJN GEPERSONALISEERD, OP MAAT / KLEUR ARTIKELEN , NOG STICKERS  ZOALS HIERBOVEN OOK REEDS GENOEMD. STUURT U DERGELIJKE ARTIKELEN TOCH ZOMAAR RETOUR, ONTVANGT U NIMMER UW GELD TERUG, EN BENT U TEVENS HET ARTIKEL KWIJT. WIJ DONEREN DIT SOORT ARTIKELEN EENS PER JAAR AAN EEN GOED DOEL. WILT U HET ARTIKEL DAN ALSNOG WEL WEER TERUG, ZIJN DE VERZENDKOSTEN VOOR HET WEDEROM STUREN VOOR UW EIGEN REKENING.

Garantie

Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade door / na / tijdens gebruik / plakken van de stickers. borduurwerk en bedrukte artikelen of welke vorm van schade van en aan bij ons gekochte artikelen.

 

© 2009 - 2024 The River House | sitemap | rss