Op 1 juli 2008 is het bedrijf (destijds Twinkle-Lights) opgericht door mijzelf, Hester. Destijds was machinaal borduren al een uit de hand gelopen hobby en begon ik ook met het maken van stickers, eerst deed ik dit voor de grote nederlandse sticker webwinkels, maar op den duur kwam daar ook een eigen lijn bij en ons eigen merk The River House. Al onze stickerontwerpen van The River House collectie zijn gerelateerd aan dingen die 1 van de gezinsleden wel als hobby heeft, geboortejaren van onszelf de kinderen enz. Alles is dus terug te voeren naar ons gezin. Inmiddels hebben wij het babymerk Babystars opgericht en zijn we dit verder aan het ontwikkelen.

Het bedrijf is flink uitgegroeid met een winkel en een webwinkel, en hebben we een enorm breed assortiment aan producten opgebouwd die wij elke dag  in onze eigen studio maken of personaliseren.

Door het succes van het bedrijf is  mijn dochter, Kelly toen ze haar opleiding had voltooid in juli 2016, erbij gekomen.

Mijn zoon Dylan met een licht verstandelijke beperking, levert dagelijks de pakketen af op het postpunt op het dorp.

Een familiebedrijf dus. Dagelijks worden alle bestellingen door ons met de hoogst mogelijke zorg voor jullie gemaakt. Service en kwaliteit staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. 

De winkel is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 12.00 uur en van 12.45 uur tot 14.00 uur. 

Kom gerust eens binnen om rond te snuffelen, een vraag te stellen of een bestelling te plaatsen/af te halen.
Graag tot ziens!

Hester & Kelly
The River House
Nijverheidsweg 17 J
7671DA Vriezenveen

 

© 2009 - 2024 The River House | sitemap | rss