per pagina
Sorteer op
    1 - 24 van 48 resultaten
  • 1
  • 2

geboorte koffer

Een geboorte koffer is een essentieel item voor ouders om de herinneringen aan de geboorte van hun kindje te bewaren. Deze koffer kan zowel ongevuld als gevuld worden gekocht. Een ongevulde geboorte koffer biedt ouders of de geveer de mogelijkheid om deze zelf naar eigen wens en smaak te vullen. De standaard afmetingen van onze koffertjes zijn 30 x 21 cm, wat voldoende ruimte biedt om alle waardevolle spulletjes in op te bergen.

Een geboortekoffer is een bijzonder en praktisch cadeau om te geven bij de geboorte van een baby. Deze koffer is niet alleen een mooi geschenk, maar ook een handige opbergplek voor allerlei spulletjes die met de geboorte te maken hebben. Een leuk en stijlvol geschenk om te geven aan de kersverse ouders.

Natuurlijk kan je kiezen voor de ongevulde variant maar ook is er de mogelijkheid om het te laten vullen met de leuke artikelen die we zoal meer verkopen bij The River House. Denk hierbij aan iets van de merken: a little loverly company, happy horse, meyco, mushie, little dutch, kaloo label label , jollein, bibs, naïf, nijntje, soapsoxx, sophie de giraf en nog zoveel meer.

 Een veelvoorkomend gebruik van de geboortekoffer is als opbergkoffer voor belangrijke documenten, zoals het geboortecertificaat en medische gegevens. Daarnaast kan de koffer ook dienen als decoratie op de babykamer, waarbij deze kunnen vormgeven met als inspiratie bv het geboortekaartjes van het pasgeboren kindje.

Kortom, een geboortekoffer is een veelzijdig en persoonlijk cadeau dat zowel praktisch als decoratief kan worden ingezet.

© 2009 - 2024 The River House | sitemap | rss