Op deze pagina even wat huishoudelijke mededelingen.

* Gepersonaliseerde artikelen, geschilderd speelgoed, geborduurd linnen, deze kunnen altijd een minimale oneffenheid of bv een klein verschil in centrering bevatten. Een groot deel is en blijft handwerk, en is dan ook niet altijd door ons te voorkomen., houten producten worden geschilderd , daarbij is hout een natuurproduct wat ook van nature oneffenheden etc bevat. Dit is normaal en geen reden van discussie , retourzenden / claimen van korting etc.

* BESTELLEN

Bestellen gaat eigenlijk vrij simpel. U kunt de artikelen in de winkelwagen deponeren. Wenst u een speciale kleur kunt u dit ook ingeven in de velden evenals in diverse gevallen de lettertypen. Betaling dient te geschieden via 1 op de website getoonde betaalwijze. Verzending is doorgaans binnen 2 tot 4 dagen. Bij bestelling voor 14.00 uur met de spoedbutton tegen de spoedkosten van €3.50 en met ideal betaald, word het pakketje dezelfde dag verzonden. 

* VERZENDING

Alle artikelen worden verzonden naar tpg tarieven. Voor grote stickers wordt standaard vaak pakketpost aangegeven dit ivm eventuele beschadiging / zoekraken per briefpost , echter kiest U voor verzending per briefpost kan ik hier geen enkele verantwoording voor nemen in het geval van zoekraken/ cq niet aankomen, cq beschadigen. U kunt ten allen tijde aangeven dat u verzending per pakketpost wenst door mij even te mailen dan ontvangt u meteen een zonodig hernieuwde factuur met het bedrag van pakketpost vermeld...Alle Stickers worden speciaal op maat en kleur voor u gemaakt het is dan ook niet mogelijk deze artikelen te retourneren, tenzij dit vooraf per mail is overlegd. Eveneens is het niet mogelijk te reclameren indien u artikelen gekocht heeft en deze later in een aktie goedkoper zijn etc

* BETALING.

- Betaling kan op diverse manieren geschieden

1 Betaling vooraf middels overboeking naar mijn rekening. NL74 RABO 0330 1254 19  tnv H. Mulder te vriezenveen ( Kostenloos)
2 Betalen bij afhalen
3 paypal vast percentage transactiekosten van 4 %

4 Ideal ( gratis )

5 Afterpay / klarna

Verzenden & retourneren

Indien u bijzondere vervoerswensen heeft kunt u deze kenbaar maken en komen eventuele extra kosten voor uw rekening. Alle bestellingen worden op het opgegeven afleveradres aangeboden. U bent zelf verantwoordelijk voor het juist opgeven van het adres
Verzending is ten alle tijde voor risico van de koper. The River House is niet aansprakelijk voor schade die ontstaan is door of tijdens het vervoer van uw bestelling.


Foutje...?
is er iets misgegaan bij u of bij mij, mail gerust vaak is er wel een oplossing voor het probleem echter reageer wel binnen 7 werkdagen na ontvangst van het product. Nadien vervalt reclamatie /reclamerecht .


Privacy
Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het verwerken van de bestelling. Uw gegevens worden dan ook niet met derden gedeeld. zie ook onze uitgebreide privacy pagina


*VRAGEN

Heeft u nog verdere vragen stel ze gerust. U krijgt zsm een antwoord van mij terug!

Ten laatste neem/accepteer ik geen enkele vorm van aansprakelijkheid voor schade ontstaan door/aan door mij geleverde artikelen ofwel gebruik hiervan. U bent ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor welke vorm van eventuele schade etc. dan ook. Indien u stickers plakt dient u deze zelf altijd exact uit te meten op de sticker en niet op het applicatietape, indien stickers scheef worden geplakt kan ik daarvoor dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden. Dit is ten allen tijde uw eigen verantwoording. Ook neem ik geen enkele verantwoording voor het zoekraken, beschadigen of wat ook tijdens het transport van de vervoersmaatschappij. U heeft alleen recht op een vergoeding indien u gekozen heeft voor verzekerde verzending let u hier heel goed op voor u kiest voor een verzendvorm.!

Een klacht? We raden je aan om klachten zo snel mogelijk bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@theriverhouse.nl

Mocht de  tussenkomst van een Gerechtshof uitsluitsel dienen te geven. Accepteren wij enkel een uitspraak van het Gerechtshof te Almelo.

Alle rechten voorbehouden.
Alle foto`s en ontwerpen zijn eigendom van The River House© Het kopiëren en/of gebruiken van teksten, afbeeldingen, ontwerpen, foto’s, overige informatie van de website www.theriverhouse.nl door derden is ten strengste verboden en zal juridisch vervolgd worden.
Het gebruik van enigerlei van deze gegevens is alleen toegestaan na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming
Het copyright geldt voor de gehele website en alle ontwerpen & naamsgebruik van The River House of daaraan gerelateerde ontwerpen ook daar waar het niet expliciet staat vermeld


 

© 2009 - 2024 The River House | sitemap | rss